Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elhagytam az Iphone 5-met...

Nevenincs32 kérdése:

Elhagytam az Iphone 5-met túrázás közben. Ha elmegyek a rendőrségre hogy elhagytam a telefonomat akkor meg fogják keresni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem volt aktiválva a Find My Iphone igy nem tudom nyomonkovetni. Visszamentem megkeresni de nem találtam vagy már valaki megtalálta és elvitte. A számomat letiltattam. Hallottam olyat hogy vissza tudják keresni ha valaki belerak egy másik sim-kártyát. Ezt akkor is megteszik ha elhagytam vagy csak ha valaki ellopta? Van ilyen tapasztalatotok?

2015. márc. 6. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem találják meg .
2015. márc. 7. 05:54
 12/14 anonim válasza:

Nekem van tapasztalatom!

Semmit se csinalnak 60 ezer forint körülbelül egy ilyen eljárás és akkor bemérik a telefont stb... de ha csak nem kapcsolódik bűnügyhöz pl. elloptak vele téged is akkor nem csinálnak semmit:(

2015. márc. 7. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgyis hiába mérnék be. Egy 10 emeletes házban hogyan azonosítod be a 80-100 lakásból, hogy melyikben van??? De már egy tömbháznál amiben csak 20-30 lakás van abban sem tudod beazonosítani. Házkutatási parancs nélkül meg nem fognak neked becsöngetni boldog-boldogtalanhoz.

Ez a telefon bemérés csak a hülye filmekben működik.

2015. márc. 7. 19:21
 14/14 A kérdező kommentje:
jaaa lehet túl sok krimit nézek :) hát akkor búcsút mondok neki
2015. márc. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!