Venni szeretnik egy iphone4-et szerintetek jó? Akinek van vagy volt írna róla tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 14:26
11/17 anonim válasza:
Jah jogos. Bár a Siemens elég fos telókat gyártott, nekünk volt vagy 3, mind tönkre ment :D Neked szerencséd van
12/17 anonim válasza:
Kín szenvedés lesz a használata. Most mindenki 4/4S-t akar venni, mi a franc van?
Galaxy S-t meg Galaxy S2-t senki se akar mostanság pedig azok is akkor jelentek meg.
Tovább bírják az iPhone-ok de azért egy 5 éves telefontól ne várjunk zökkenőmentes élményt, max ha iOS6 van rajta.
Egy szó mint száz, 5 alá nem érdemes menni, 70-80 körül már kapsz függetlent szép állapotban.
13/17 anonim válasza:
Van itthon egy a családban. Sebességre jó. A probléma ha használt hogy ezek aksija az évek alatt hamarabb merül és tudod nem lehet kicserélni. Havernak is van ő csak arra panaszkodott.
14/17 anonim válasza:
Ki lehet cserélni csak szét kell csavarozni. 5 perces művelet
15/17 A kérdező kommentje:
amugy most nekem egy samsung s3 minim van de szeretnék egy másik telefont és én iphone 4/4s-re gondoltam,hogy egy olyat veszek.
2015. márc. 9. 18:58
16/17 anonim válasza:
rengeteg ismerősömnek van, valamint nekem is. semmi baj nem volt egyik iphone-nal sem
csak ajánlani tudom, nagyon szeretem és örülök h emellett döntöttem
17/17 A kérdező kommentje:
értem köszi.
2015. márc. 10. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!