Milyen telefont ajánlotok?
Hello. Most galacy ace 1 telefonom van,újat szeretnék venni,mert ezen a középkategóriás játékok se nagyon futnak :s
Kinéztem magamnak a ZTE Blade 3-at kamerája nem a legjobb,de gyors telefon elvileg
Néztem még Ace 2-t,az se rossz
Nem akarok sokat költeni,kicsivel szeretnék jobbat,használtan 15-20E ft-ért(Ace2,és a ZTE blade 3 is ennyiért van kb.)
Mit ajánlotok még? Sonyt ne köszi:D
Az a véleményem hogy ebben az árban játékra is alkalmas telefont nem találsz. Szerintem várj és kuporgass még hozzá egy kicsit.
Nem venném meg a Blade 3-at mert:
-1 magos, 1ghz-en NAGYON(!) karcsú
-512Mb RAM szintén NAGYON kevés
-A kijelző 480x800 felbontása borzalom
-A kijelző 65ezer színű. Atyaég.
Ez a teló baromi gyenge még az egyszerűbb feladatokhoz is, a Galaxy Ace2 ugyanúgy. A lentebb összeszedett lista bármelyikével jobban jársz.
Ha mégis gyűjtögetsz hozzá, akkor ezeket ajánlom használtan:
Galaxy S4 Mini-->35.000
Galaxy S3-->30.000
Alcatel One Touch Idol-->32.000
Iphone 4G-->32.000
LG F70-->35.000
lG 4XHD-->30.000
Oké, hogy nem vagy jó matekból, de azért azt még te is tudhatnád, hogy az 50 ezer jelentősen több, mint a 20 ezer.
Kérdező:
20k-ért csak Lumia 520 vagy 530 (vagy 535, de az asszem drágább) jöhet szóba, minden más kifejezetten hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!