Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile előfizetéses telefonn...

T-mobile előfizetéses telefonnak a híváslistáját hol lehet megnézni a T-mobile oldalán? Fontos!

Figyelt kérdés
Köszi a választ!
2010. febr. 14. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehol!
2010. febr. 14. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
vagy a részletes számlát? mert nem részletes a számla amit kiküldenek.. köszi!
2010. febr. 14. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
részletes számlát kérhetsz akár visszamenőleg is. De az nincs ingyen. Jah és sehol nem tudod honlapon megnézni. Ügyfélszolgálat.
2010. febr. 14. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És 1 havi részletes számlakérés mennyibe kerül?
2010. febr. 14. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezért írtam, hogy ügyfélszolgálat. Emeld meg azt a mobilt ingyen van.
2010. febr. 14. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A híváslistát megnézheted a telefonban is. A vezetékes telefon részletes havi listája 4000.- ft körül van.
2010. febr. 26. 18:39
 7/8 A kérdező kommentje:
szia! mobiltelefon híváslistájára gondoltam, a kimenők között már nincs,kitörölték..
2010. febr. 27. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
T-Mobil online felületén meg lehet rendelni a rendszeres részletezőt, és akkor minden hónapban küldik, vagy becsatolják az elektronikus számla mellé. Jelenleg 1200 Ft / hó -ért. Ez nagyon drága, remélem az illetékes hatóság majd egyszer a körmükre néz.
2013. júl. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!