50-60 ezerért (max. ) érintőképernyős telefonok?
Figyelt kérdés
Nokiák számomra kizárva (nem valami nőiesek), esetleg akinek ilyesmi árkategóriás telója van az véleményezzen:) Találhatok ennyiért telót 5MPes kamerával? Vagy csak samsung s5230 és az lg marad?:( Hol érdemes megvennem?2010. febr. 14. 13:07
1/2 anonim válasza:
Én telókkal foglalkozom,elég sok telóm van ilyen árkategóriában....nem csak érintős-de nagytudású :)
-z-
2/2 anonim válasza:
Én is telefonvásárlás előttállok... én a samsung s8300-át néztem ki.. kicsit drágább, de baromi szép és okos :) De a hetekben lesz az a telefonos valami, amin a gyártók bemutatják új modelljeiket... sok telefonra lehet számítani, szóval várj még szerintem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!