Mire valo a 3g? Miert kellett kikapcsoltatnom?
"ha a 3g be van kapcsolva" akkor a telefonoddal ra vagy kapcsolva a netre, de nem wifisen, ha nem a te kontodra.."
Ez nem így van. A 3g önmagában egy olyan mobil technológia mint a GSM. Az adatforgalom - amennyiben internetezel - ugyanannyiba kerül minth a GSMen neteznél csak gyorsabb. A beszédhívások ugyanannyiba kerülnek mint 2G-én ( GSM). Tehát ha a telefonod 3G hálózaton van az még nem jelent pluszk költséget. A technológiából adodó működés miatt a telefon viszont gyorsabban merül mint GSMen.
" A 3g az internet gyorsasagat jelenti."
Nem jelent az ilyesmit. Ez egyszerűen - mint említettem volt ez egy mobil technológia. A GSM hálózaton időosztás van, a 3G meg egy szórtspektrumú bigyó. Kb ennyi elég egy közönséges embernek szerintem :)
Röviden tehát:
- a 3G történő "sima" telefonálás ugyannyiba kerül mint GSMen
- a 3G történő adatforgalom ugyannyibe került mint GSMen, csak gyorsabb
- Ha nem akarsz plusz költséget akkor tiltsd le az adatforgalmat ( így GSMen és 3Gén sem tudsz mobilinternetezni )
- Hagyományos beszédhívás miatt nem érdemes 3G hálózaton működtetni a telefont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!