Üdv Volna egy olyan problémám, hogy van egy Sony Ericsson típusú mobilom és az a gond vele, hogy bekapcsolom beadja a Sony és az Xperia logót, aztán újraindul folyamatosan, nem tudok vele mit kezdeni. Ha valaki tud segíteni?
Próbáltam flash módban índitani az EMMA programmal,de nem siker felismerni neki a telefont! :(Azt írja,hogy "This phone is locked"!
Írja,hogy"For information on how to unlock the phone,please visit:unlockbootloader.sonymobile.com!
Erre el is látogattam az adott linkre,ott kiválasztottam a telefonom típusát és megnéztem,hogy hogyan is kell csinálni!Az lenne a gond,hogy adott egy számot amit a telefonba kellene beírni,de mivel nem tudom behozni a telefont,hogy beírjam a számot így lehetetlen! :(
Légyszíves valaki segítsen!
Ha azt csinálnád amit az első hozzászólásban leírtam, már rég működne a telefonod.
Az Emma a Sony eszköze NYITOTT bootloaderes eszközökhöz, mint írja "This phone is locked", azaz a telefon zárt, nem tud mit csinálni vele.
A Flashtool (egybeírva) egy nem hivatalos eszköz szoftverek telepítésére, a használata biztonságos. Ezzel kellene próbálkozni.
Nem ajánlom fel, hogy megcsinálom netes távvezérléssel, mert úgysem élsz a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!