Van valami megoldás? Vagy szerelőhöz vigyem?
Sziasztok!Leírnám részletesen a problémám.
Samsung Galaxy X-cover 1 telefonom van.
3 napja egy közösségi helyen rákapcsolódtam az ingyenes WiFi-re. Mivel nincs rá letöltve a facebook alkalmazás,ezért az interneten nyitottam meg. Meg akartam nézni egy videót, de mivel csak netes a facebook, ezért letöltötte. Miután végzett a letöltéssel, meg akartam nyitni, de jelezte, hogy lemerült, és kikapcsolt.
Másnap felraktam töltőre, és a felrakás pillanatában 99%-on volt a töltöttség. Másnap reggelik hagytam töltőn.
Majd délelőtt megnéztem ez idő, és láttam, hogy van valami hiba üzenet.
Valami olyasmi volt, hogy az SD kártyát hirtelen eltávolították, és a fájlok megőrzése érdekében először kapcsoljam ki a telefont. Kiszedtem az SD kártyát, újra indítottam a telefont. Lefuttatta a szokásos média keresést, majd amikor végzett, megnyitotta a galériát. Kb. 30 képe töltött be, a többit nem. De folyamatosan jelezte, hogy tölti. Aztán leállt.
Megint újra indítottam, megint megnyitottam a galériát, megint leállt.
Vagy 4x játszottam még el ezt.
Aztán hagytam a csudába.
Pár órával később megint megpróbáltam megnyitni a galériát. Töltötte, töltötte, de most nem állt le, csak a hibaüzenetet küldte, és bezárta a g alériát. Megint megnyitottam, és most azt írta ki, hogy nincs SD kártya.
A videó nem lehetett vírusos, mert:
1. Biztonságos oldal tette fel
2. A tabomon megnéztem, és annak semmi baja nem lett.
Ilyenkor mi a teendő? Tudok vele valamit kezdeni?
Vagy irány a szerelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!