Vettem egy powerbankot, használhatom a mobil töltőjét hozzá?
Figyelt kérdés
Egy ilyet vettem, és az Xperia X8-hoz kapott töltőt dugnám rá, egyrész hogy ne foglaljon usb slotot feleslegesen, másrészt meg csak gyorsabb hálózatról tölteni mint USB-ről. A töltőre INPUT 100-240VAC~150 mA, OUTPUT 5.0VDC === 850 mA van írva, ilyen usb kábelre dughatós cucc: [link]
A powerbankhoz elvileg ez a leírás: [link]
Ez így működne, vagy felrobbanna véres húscafataimat szétszórva a szobámban?
2015. márc. 3. 14:51
2/8 Szirty válasza:
A power banknak 1000mA kell a töltőd 850mA-t tud.
3/8 anonim válasza:
tölthető (Az USB port 500 mA ad le). Ez a töltő nagyobb teljesítményű.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld!
2015. márc. 3. 16:49
5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a barátnőm 5.5 Voltos töltőjével viszont nem kellene próbálkozni.
2015. márc. 4. 14:06
6/8 Szirty válasza:
USB csatlakozós töltő és 5.5V-os? Az hogy jött ki nekik? Vagy félreértek valamit?
7/8 A kérdező kommentje:
Maga a cucc ugyanilyen: [link]
csak épp fehér (ami ku**amindegy) és samsunghoz kapta (az is) és 5.5 V output van rajta
2015. márc. 4. 16:06
8/8 anonim válasza:
nekem nem jött le a kép, de úgy gondolom, hogy két-három tízed volt még nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!