Z2? Z3c? IPhone5s? Z1c?
Sziasztok! Telefont szeretnék vásárolni, de gondban vagyok, mert hallok jot is és rosszat is ezekrol a telefonokrol és érdekelne a véleményetek, hogy jol donthessek :) Nos én telefont kb 3-4 évre szeretnék venni(persze ha addig nem torténik vele valami komolyabb baj ami miatt le kellene cserélnem) ezért is kérdem hogy melyik is lenne a legjobb választás :S, Sonym és iPhone-om is volt már szoval kábé tudom hogy mire számítsak a kettovel, csak míg a sonyknál a hátlap ropogása aggaszt, addig az iPhone-nál az IOS (hogy ha kijon az uj rendszer akkor a telefon egyre lassulni fog)
koszi elore is :)
Mind a 4 telefon nagyon jó, bár az 5S kijelzője nekem túl kicsi, ha neked a 4" még használható akkor végülis szóba jöhet az is.
Legjobbnak a Z3c-t tartom, hardveresen nem sokkal másabb, mint a Z2 vagy Z1c, de pl. sokkal jobb üzemideje (nem igazán van olyan telefon, ami jobban bírná aksival), ami számomra már az egyik legfontosabb tényező új telefon választásakor.
Hátlap ropogásától egyik telefon esetében sem kell tartanod.
Igen, az is bírja rendesen, csak a Z3c még jobban.
Bár a Z2 is már lazán kibírja az egész napot, vagy ha nem használod annyit akkor két napot is, szóval itt már a kijelző mérete döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!