Samsung Galaxy S4 mini vagy S5 mini? Melyik a jobb? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy készüléket, csak nem tudom, hogy melyiket vegyem...az S4-et jobban dicsérték,de az S5 minibe több cucc van(Ujj lenyomat olvasó,Pulzusmérő,Lépésszámláló)Szeretném ha a válaszotok indokolnátok is. :)
2015. márc. 2. 20:03
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) több ember is írhatna :D
2015. márc. 2. 20:40
12/23 kérdező.. válasza:
Hát rommal még használható.Gondolom a kérdező hazamegy s első dolga lesz rootolni.
13/23 anonim válasza:
Utálod a samsungot, a kínaira izgulsz. Mit keresel itt?
14/23 anonim válasza:
S5 Mini, de a Moto G 2014 jobb nála.
15/23 anonim válasza:
Egyébként én is a kínai nőkre izgulok, nem értem miért baj.
16/23 kérdező.. válasza:
Én nem szeretem a kínait,de azt tudom hogy te fanatikus samsung rajongó vagy.Én csak elmondtam az igazat,egyébként már a Moto G 2014 is jobb az s5 mininél és az nem kínai.Egyedül a xiaomi ami kínai,de jobb mint a samsung.
17/23 A kérdező kommentje:
Miért kellene rootolni?
2015. márc. 2. 21:31
20/23 anonim válasza:
Nekem moto g 2014 van, teljesen megvagyok vele elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!