Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó ez az okostelefon?

Szerintetek jó ez az okostelefon?

Figyelt kérdés

Most szeretnék telót venni és erre esett a választásom! Szerintetek jó?... : "Vodafone Smart 4 Max"

[link]

2015. márc. 2. 01:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szar.
2015. márc. 2. 05:49
 2/10 szántóvető ***** válasza:
kib_szott drága,65-85 között van a vodánál.és maga a teló nem nagy szám,kerüld el jó messzire.nem is értem hogy miért forgalmazzák vodafone-néven,pocsék ár-érték aránya van..
2015. márc. 2. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt, hogy rossz, de vannak jobb alternativak abban az arban az biztos.
2015. márc. 2. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
kuka
2015. márc. 2. 11:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És mitől sz.r? :) Ezt most nem gúnyosan kérdem tényleg érdekelne az indok :)
2015. márc. 2. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is mert jónak tűnik.
2015. márc. 2. 14:29
 7/10 anonim válasza:
Szerintem kártyafüggetlent vegyél!
2015. márc. 2. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Erről mi a véleményetek?

[link]

2015. márc. 2. 19:59
 9/10 anonim válasza:

[link]

Neked erről mi a véleményed 42000-ért? :)

2015. márc. 4. 10:33
 10/10 anonim válasza:
Nem tudom mitől szar...nekem az van semmi bajom nincs vele...tényleg nem nagy márka a Vodafone és mondjuk a szüleim Sonyt akartak venni de nagyon jó volt a kamerája így ezt választottam...más kérdés,hogy ki mire használja,amire nekem kell arra tökéletes nagyon szépek a képek és elég nagy kijelzője van vissznézni őket...szóval szerintem célnak megfelel... több mint fél éve van meg még semmi baja...ha meg lesz akkor van még rá garancia muhahaha :)
2015. márc. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!