Átverhet így a tmobile? Vagy lehetséges, hogy ennyire félreszámolják a számlámat?
Beléptem neten a tmobil-os fiókomba, hogy megnézzem, mennyi lett a havi számlám.
1200 Ft körülit írtak ki, áfa és alapdíj hozzáadása nélkül, illetve kedvezmények levonása nélkül. Kiszámoltam, hogy ezekkel együtt (+27% áfa + 1790 alapdíj -500 ft kedvezmény, max 2800 lehet a számlám, de ők 3800at írtak ki.
Na már most, én még pár évvel ezelőtt kötöttem szerződést velük, akkor még az én díjcsomagom 1790 volt, de rá 1-2 évvel felemelték 2790-re. Viszont nekem azt írja ki a tmobile, meg bent is kérdeztem már, hogy rám akkor is az 1790-es díjcsomag érvényes.
Na de akkor miért számolták el 1000 ft-tal a számlámat??!
Éljen a LIKE díjcsomag :D
Nézd meg jobban, én egyszer egy napig bugáztam a számlám ami összesen 14000 lett volna, de csak 2200 lett. Érdekes volt számomra és unatkoztam, de kimatekoltam! Ha valami nem vili menj be a t-hez és elmagyarázzák!
Nekem tavaly novemberben küldtek egy 6400-as számlát. Néztem nagyokat, hogy az lehetelen. Mint kiderült, a T-mobile rátette nekem egy olyan netcsomagot, amit soha nem kértem, a poén az, hogy kiszámlázták a nem kért netet, de meg sem adták, tehát nem volt plusz netem sem.
Természetesen azonnal felhívtam őket, és elmondtam a problémát, hogy én ezt nem kértem, és nem is vagyok hajlandó kifizetni ezt a számlát így. Normálisak voltak, elismerték a hibát.
Igaz, belekerült még pár telefonba, de a végére megkaptam a javított számlát, 3200 Ft-ról, sőt, mint kiderült, nem csupán egy számlán szerepelt ez, hanem visszamenőleg 3-havin. Azt is visszakaptam egy az egyben.
Igaz, hogy mindez novemberben volt, és 1 hete sikerült kiállítani a jó számlát, de ez már az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!