Segítene valaki, hogy 16GB tárhely mennyi adat tárolására alkalmas?
Nekem 16 GB-s telefonom van. Tekintve, hogy az oprendszer is foglal helyet, így kb 14-15 GB amire én pakolhatok.
Ami a telefonomon van:
656 kép
27 videó
97 alkalmazás (ezekben gyáriak is)
Rendelkezésre álló hely: 489 MB
Úgyhogy nem olyan vészes, bár utólag inkább 32 gigásat vennék.
Igen, vannak, ne haragudj azokat elfelejtettem írni :D Nagyon sok zene van rajta (488), illetve külön appom is van, amibe zenéket töltök le, mert sokszor nincs kedvem bajlódni az iTunes-szal, ez kb 10-20 zenét jelent.
De megéri inkább a nagyobb tárhelyűt megvenni, inkább legyen több hely rajta, mint hogy törölgetni kelljen a cuccokat :D
Jaja, simán elég :D azt a + 20-30 ezret meg sok másra lehet költeni :D meg aztán vannak ilyen tisztítószoftverek gépen (pl Phoneclean), amikkel havonta megtisztítom, olyankor van, hogy 1 gigát is lepucol, de átlagban 200-300 megát tuti :D
Meg aztán ha nem kell valamelyik alkalmazás, vagy nem használodm gyakran, azt letörlöm. :D Én jegyzetbe gyűjtöm, hogy miket töröltem le eddig, hogy ne felejtsem el, ha megint kéne XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!