Üdv android helyett lehet másik op rendszert tenni egy telefonra?
Roviden: nem lehet. Meg Android verziot sem lehet csak ugy cserelni, ha nincs megfelelo hardvered es 'fozott' ROM-od.
Hosszabban is elmondhatnam miert, de mivel alapszinten sem vagy kepben az egesszel, felesleges.
Én mint egy másik kérdező kérdezem ismét ugyanezt, tekintve, hogy azóta eltelt majd 7 év, s hátha már egész népcsoportokat is zavar a gugli totális megfigyelése és emiatt lelkes emberek írtak már rá másik oprendszert.
Engem személy szerint megdöbbent az amikor bekapcsolom a wifit és kb. 200 internet kérés megy kb. 30 különböző IP címre a telefontól, ismétlődve, annak ellenére, hogy én nem kértem semmilyen kommunikációt... Többek között google.com, amazonaws.com, és egyéb ismeretlen külföldi ip címekre. Amíg a saját szememmel nem láttam egy szerver logban a kérés áradatot addig én sem hittem el, hogy ilyen volumenű kémeszközt hozdoznak az emberek magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!