Nokia lumia 735 vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen telefont és kíváncsi vagyok a véleményekre,tapasztalatokra.:)2015. febr. 28. 13:24
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, én is kinéztem ezt a telefont :D
2/5 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom.
Kiváló minőségű kamerák, nagy kijelző, akadás és lagmentes(ami hatalmas előny az androiddal szemben) és stílusos.
2hónap használat után kijelenthetem:megeri az árát!
3/5 anonim válasza:
Az egyik, ha nem a legjobb ár-értékű telefon jelenleg a mobilpiacon. Minden népszerű alkalmazás elérhető rá, ill. számos dolog már eleve benne van a rendszerben (pl. adatforgalom számláló), így ha nincsenek különösebb igényeid, csak szeretnél hosszú távra egy megbízható és minőségi okostelefont, akkor a Lumia 735 jó választás! ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Uuu nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2015. febr. 28. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!