Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem enged az android új...

Miért nem enged az android új appot telepíteni /meglevőt frissíteni insufficient storage-re hivatkozva mikor még csomó hely van? Ld kép!

Figyelt kérdés

[link]

Meglevő appokat akarnék frissíteni, újat feltenni, de nem ám gigás játékokat hanem 1-2 megás kis semmi appokat, és hibaüzenet: insufficient storage.

A mellékelt képen látható, hogy van bőven hely. Nem tudok 1 megás appot feltenni mikor van 500 MB hely?

Malware több kereső szerint nincs.

Moto G mobil, droid 4.4-el.

2015. febr. 27. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is: úrinsten mi az a sok szar ami fut? ABP-t kapásból töröld, ha nem akarsz egy lassú fos telefont, Android Task Managert szintén, az a páncél is gondolom valami vírusirtó, töröld.

Kérdésre válaszolva:

néhány emberrel elég gyakran előfordul ez a probléma, egyszer nekem is volt már ilyen, én bármit próbáltam ugyanúgy szar volt, de azért írom mit szoktak írni.

Először is töröld a cache-t és indítsd újra a telefont. Ha ezután jó, akkor ennyi volt.

Mást nem is tudsz csinálva, csak ha rootolva vagy, ha rootolva vagy akkor majd írom, de feleslegesen nem akarok sokat írni.

Nekem a root sem segített, újraraktam az egész szoftvert, mindent töröltem, és utána jó lett, azóta sem fordult elő ilyen még egyszer.

2015. febr. 27. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:

ABP úgy kell mint egy falat kenyér. Az marad.

Root van.

2015. febr. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!