Miért nem enged az android új appot telepíteni /meglevőt frissíteni insufficient storage-re hivatkozva mikor még csomó hely van? Ld kép!
Meglevő appokat akarnék frissíteni, újat feltenni, de nem ám gigás játékokat hanem 1-2 megás kis semmi appokat, és hibaüzenet: insufficient storage.
A mellékelt képen látható, hogy van bőven hely. Nem tudok 1 megás appot feltenni mikor van 500 MB hely?
Malware több kereső szerint nincs.
Moto G mobil, droid 4.4-el.
Először is: úrinsten mi az a sok szar ami fut? ABP-t kapásból töröld, ha nem akarsz egy lassú fos telefont, Android Task Managert szintén, az a páncél is gondolom valami vírusirtó, töröld.
Kérdésre válaszolva:
néhány emberrel elég gyakran előfordul ez a probléma, egyszer nekem is volt már ilyen, én bármit próbáltam ugyanúgy szar volt, de azért írom mit szoktak írni.
Először is töröld a cache-t és indítsd újra a telefont. Ha ezután jó, akkor ennyi volt.
Mást nem is tudsz csinálva, csak ha rootolva vagy, ha rootolva vagy akkor majd írom, de feleslegesen nem akarok sokat írni.
Nekem a root sem segített, újraraktam az egész szoftvert, mindent töröltem, és utána jó lett, azóta sem fordult elő ilyen még egyszer.
ABP úgy kell mint egy falat kenyér. Az marad.
Root van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!