Dzsamba kérdése:
Hogy tudom meg nézni egy Samsung telefonál hogy mikori gyártású?
Figyelt kérdés
Vetem egy S3 ara vagyok kiváncsi hogy menyi idös lehet biztos van valami mogya hogy ezt ki lehet deriteni válaszokat elöre is köszönöm !#Lacimaci
2015. febr. 27. 07:57
1/2 anonim válasza:
Megkeresed a készüléked IMEI számát, azt beírod az IMEI keresőbe, és ha minden rendben van, részletes elemzést kapsz a készülékedről, főleg a koráról...
Tehát:beállítások-telefon névjegye-állapot-IMEI szám...
ha ez megvan, akkor már jó..ezután a gúgliba beírod: IMEI check, vagy IMEI info, ott a megfelelő helyre beírod a telód számát, oszt jónapot...
2/2 anonim válasza:
Beírod a hívásra: csillag-kettőskereszt-06-kettőskereszt és hívod, persze wifi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!