"Előfordulhat, hogy ez a kábel vagy kiegészítő nem rendelkezik tanúsítvánnyal, és nem fog megbízhatóan működni ezzel az iPhone-nal. "?
Kedves datubber!
A telefont egyrészt ajándékba kaptam, másrészt igen, csóró vagyok. Magamtól eszembe se jutott volna ilyen szart venni, több a baja mint a haszna. Ha ezt nem kaptam volna meg még több évig a 3 éves galaxy minimet használnám, ami teljesen elég nekem mindenre. És igen, láttam hogy kaptam választ mástól, el is fogadtam hogy máshogy nem lehetséges hogy újra működjön. És gratulálni inkább magadnak gratulálj.
[Csóré Béla]
Lehet hogy azért működött rendesen 1 évig, mert töltés közben nem volt adat vagy más Internetkapcsolata készüléknek. Huncut ez az iPhone. Vadonatúj autós töltőm (mondjuk olcsó is volt) addig működött, ameddig nem csatlakoztam Wifi-n a netre, de ekkor, első alkalommal kb. 5-6 mp hezitálás után kiírt a fenti hibaüzenetet és innentől kezdve egyáltalán nem volt hajlandó tölteni vele (korábban, előtte napon még töltötte, OP rendszer frissítés nem volt közötte) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!