Melyik a jobb? LG kp502, LG GD510 (POP), samsung s5230 (STAR)
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 14:07
1/12 anonim válasza:
nekem lg pop-om van és szerintem nagyon jóóóóóóóóóóó mindent érzékel rendesen nem fagyle gyors hangosan szól elégjó képeket csinál kp502-is volt a kezembe szinte ugyan az csak a pop-az egy kicsivel többet tud.
2/12 anonim válasza:
Nekem s5230-am van. A kp502-nél mindenképpen jobb, a pop-nál nem biztos jobb(valamiben igen vmiben nem). Kb egy szinten vannak. Próbáld ki vmelyik üzletbe és ott el tudod dönteni. TEHÁT A KP502 NEM OLYAN JÓ MINT A MÁSIK 2.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. febr. 13. 14:45
4/12 anonim válasza:
nekem s 5230 Starom van...nekem bejön, mind külsőre mind a belső funkciói...:) Ajánlom^^:D
5/12 A kérdező kommentje:
köszi s5230 mellett döntöttem
2010. febr. 27. 16:40
6/12 anonim válasza:
s5230-hoz adnak olyan kis érintő pálcikát? mert google képeknél látok, t-mobile képeknél pedig nem egyértelmű
8/12 anonim válasza:
Lg pop. Kicsivel többet tud mindegyiknél.
A samsunggal kb egy szinten állnak de az Lg popnak sokkal szebb a menüje és kb minden benne.
ajánlom.(:
9/12 anonim válasza:
én is ugyanott vagyok h samsung S5230 vagy Lg Pop.Nehéz a döntés,mert anyunak samsungja lesz tesómnak meg popja van.:D de sztem az lg mellett döntök.:)
10/12 anonim válasza:
Anyumnak egy Samsung Corbyja van, de ez TouchWiz elég kaka.Az S-Class, az LG OPrendszere sokkal jobb, amúgy én is ezen a héten vesem meg a POP-ot.Meg abba az is tetszik, hogy az a gom az funkciójától függően zölden, vagy pirosan világít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!