Mi a teendő, ha nem találom az előfizetői szerződésemet?
Vodafone-os vagyok. Most járt le a 2 év hűségnyilatkozatom és hallottam olyat, hogy ha meghosszabbítom a hűségnyilatkozatot, akkor vásárolhatok új telefont akár ingyen vagy párszáz, párezer forintért.
DE ELVESZETT A SZERZŐDÉSEM!
Elegendő, ha csak a személyes adataimat és a számláimat mutatom be nekik?
Az a titkos kód is a szerződéskötésnél született, ugye?
Tehát az egy általam kitalált kód, igaz?
Köszi a választ amúgy!
Megnyugodtam.
Köszi!
Ma délelőtt már el is intéztem. Habár a saját kódom is kb negyedszerre jutott eszembe:-), de sikerült új telefont vennem.
Köszi még egyszer!
Hát, mivel teljesen elromlott a Párom telefonja és nagyon sürgősen kellett másik, nem a minőségre mentem rá...:-)
Egy alap Nokia mobilt vettem (1680 Classic).
Egy ezrest kellett ráfizetnem.
Azért azok a telefonok, amiket 1 Ft-ért vagy 1.000-ért lehet kapni, mind ilyen keveset tudók...
De nem baj! A célnak megfelel!:-)
És majd veszünk a későbbiekben valami jobbakat.
Nekem pl Alcatel OT-C701-es telefonom van. (A szétnyithatós fajta) Nem sokat tud szegényke.:-)
Anyukámnak pedig Sagem my411Cv. Az sem tud semmit.:-)
És így vagyunk hárman egy flottában, közös számla jön az én nevemre. Szóval, mindhármunkra ráfér majd a csere, de amíg beszélni meg SMS-t írni tudunk a jelenlegi telefonokkal, addig nem életbevágó a váltás.
Hú, de sokat írtam! Bocsi!:-)
De köszi a kérdésed!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!