Honnan lehet legolcsóbban iphone 5s vagy 6-ot venni?
olyat nehezen fogsz találni, ami olcsóbb, mint hivatalosan, de megbízható forrásból származik.
én felfogásom szerint szolgáltatónál a legolcsóbb.
ugye tegyük fel, elhozod az 5S-t olyan 40ezerért 2 éves hűséggel(eddig simán lehet vele tervezni szerintem), havi 15990-os csomaggal(jár hozzá 3 giga mobilnet meg korlátlan hívás, sms. én ezzel hoznám ki mindenképp, de persze pénztárca és igényfüggő).
vagy van a másik út. megveszed a telefont 170ezerért mondjuk a lehető legolcsóbb helyen, de te mondjuk ki is szeretnéd használni a telefon minden egyes tulajdonságát, tehát mondjuk az LTE képességét, ezért mész ismét a telekomhoz mondjuk, és jobb híján kb. ugyanezt a havidíjas csomagot kell választanod ahhoz, hogy használhasd az 150 megás LTE hálózatot, csak mondjuk nem kell aláírnod 2 évre, hanem lehet anélkül is.
ha így is használod 2 évig, akkor tulajdonképpen ráköltöttél 130ezret arra, hogy a telefon független legyen, és nem telekomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!