Xiaomi Redmi Note telefonról szeretnék véleményeket kérni bele merjek vágni? Vagy ne? Ha nem akkor ilyen ár kategóriába milyen telefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 17:30
11/23 A kérdező kommentje:
vagy meg köszönném ha linkelnétek olyan oldalt ahol meg tudom rendelni és meg bízható ...
2015. febr. 25. 17:14
13/23 A kérdező kommentje:
:) köszönöm szépen
már csak az a kérdés hogy meg merjem e rendelni
félek hogy kínai és nem találok hozzá alkatrészt ha le jár a garancia és meg hibásodik
2015. febr. 25. 17:52
14/23 A kérdező kommentje:
ha véletlen el ejteném ? és össze törne a képernyő vagy bármi akkor van magyar országon ilyen szerviz ahol meg tudom csináltatni?
2015. febr. 26. 18:22
15/23 anonim válasza:
amit linkeltem ott kb 2 hét alatt beszerzik neked bármi is kell
16/23 A kérdező kommentje:
még akkor is ha le járt a garancia ? és meg is szerelik a telefont ?
2015. febr. 26. 20:14
17/23 A kérdező kommentje:
bocs a hülye kérdésekért csak jártam már 1x rosszul a kínai telefonnal hogy még e-bay n sem lehetett hozzá semmit sem kapni így ki dobós lett
2015. febr. 26. 20:14
18/23 anonim válasza:
Szerinted a világ harmadik legtöbb példányban eladott telefonjához ne lenne alkatrész??? De legalább megnéznéd az ebayt ha már úgyis járatos vagy benne.
megcsinálják csak fizetni kell érte nyilván.
19/23 anonim válasza:
Egy kijelzőcsere néha drágább mint a telefon.
20/23 anonim válasza:
Ez előző csamcsungfanra inkább ne hallgass. Álandóan csak trollkodni megy az összes topicba, hogy istenítse a hülye csamcsungját.
Értelmes hozzászólást még nem láttam tőle.
Egy kijelzőcsere kb 20e. Nyilván nem olcsó, de hogy majdnem annyi lenne, mint a telefon.??!! Láthatod, hogy milyen hülye hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!