Gumitok vagy kinyithatós notesz tok védi jobban a telefont az esésektől?
Figyelt kérdés
Eddig gumitokot használtam, de a kamerám karcos lett. Rendeltem ilyen oldalra nyitós notesz tokot ami védi a kamerát is. Nem olyan hogy bele kell rakni egy tokba, hanem ragasztós. Így is védve lesz az esésektől a sarka?2015. febr. 24. 16:23
1/4 anonim válasza:
Nekem is kinyithatos notesztok van rajta, szerintem 100x jobb mint a gumitok.. parszor leesett mar szegenyem de meg mindig egyben van es sehol egy karcolas😁 igaz kenyelmetlen igy fogni, de legalabb nem lesz baja:D
Ajanlani tudom😃
2/4 anonim válasza:
egyiket sem szeretem. a gumitok nem véd a karcolásoktól, a mágneses meg idegesítő telefonálás közben. tapasztalat :D
én a tokokat szeretem :)
3/4 A kérdező kommentje:
ha meg leesik a telefonod semmit se véd mert nincs rajta... xd
2015. febr. 24. 18:58
4/4 anonim válasza:
Nem esik le, ha nem dobálod...
és leeshet úgy is, hogy van rajta tok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!