A Play áruházon kívűl van olyan androidos márket, ahonnan nemcsak az apk fájlt lehet letölteni, hanem az adatokat is?
Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom a Google Play áruházzal, viszont szeretnék más ehhez hasonló márketet is kipróbálni, de eddig csak olyan androidos márketekkel találkoztam, melyek csak az apk fájlt húzzák ki a játékok alól.2015. febr. 24. 11:32
1/6 Tengor válasza:
Hivatalos nincs. Netről meg akármit leszedhetsz, ha nem zavar, hogy esetleg nem csak azt telepíted, amit gondolsz, hogy telepítesz.
2/6 anonim válasza:
Esetleg Amazon ami még "hivatalosnak" hívható, de Google már azt is próbálja megszűnteti.
Ha arra gondolsz, hogy olyan áruház, ahonnan úgy tudod lopni az alkalmazásokat, mintha csak Play lenne, olyan nincs.
3/6 anonim válasza:
olyan nincs az android áruháza a google play egy-egy programot máshonan is megszereszhet de vigyázni kell vele .
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok én semmilyen warez dolgot csinálni csak kíváncsi vagyok :D tudom, hogy kell az internetrői letölteni, viszont nem akarok belefutni egy vírusba. Az egyik haverom telóját is az vágta gallyra.
2015. febr. 24. 12:18
5/6 A kérdező kommentje:
Az Amazon márketet még nem próbáltam, de majd körmére nézek :D
2015. febr. 24. 12:20
6/6 anonim válasza:
1mobile market.
Itt letoltheted az apkkat de a datafileok is be vannak linkelve és hogy hova kell berakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!