Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lléci segicsetek!? Nem tok...

Lléci segicsetek!? Nem tok dönteni böveben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy döntés előt álok szerintetek melyik a jobb telefon?

Nokia 5230

Lg ku990

samsung s5230(nem vagyok biztos bene hogy ez a neve lehet mas bocsi érte ha más)

Lecives irjatok komit hogy melyik a jobb.Tapasztalatok, hátrányok is jöhetnek.Előre is köszi.

2010. febr. 13. 07:01
 1/4 A kérdező kommentje:
A nokia 5230 hoz adnak pálcát meg van neki hely?Am ugy tudom van bene gps?!Azért kell fizetni ha használom?
2010. febr. 13. 07:11
 2/4 anonim válasza:
100%

"Lléci segicsetek!? Nem tok dönteni böveben lent.

Sziasztok!

Nagy döntés előt álok szerintetek melyik a jobb telefon?

Nokia 5230

Lg ku990

samsung s5230(nem vagyok biztos bene hogy ez a neve lehet mas bocsi érte ha más)

Lecives irjatok komit hogy melyik a jobb.Tapasztalatok, hátrányok is jöhetnek.Előre is köszi."

Ilyen igénytelenül megfogalmazott kérdésre ne várj választ!

A "Lleci", "vok", "leci", "komi" szóhasználat még csak elmegy, az internetes és mobiltelefonos kommunikációban elfogadható ezek használata, az ilyen rövidítés ugyanis a gyors üzenetváltást szolgá(hat)ja. Azért azon gondolkodnom kellett, hogy mit jelent a "komi".

Elfogadhatatlan viszont: "segicsetek (helyesen: segítsetek), "böveben" (helyesen: bővebben), "előt" (helyesen: előtt), "álok" (helyesen: állok), "bene" (helyesen: benne), "irjatok" (helyesen: írjatok).

2010. febr. 13. 07:49
 3/4 anonim válasza:
100%
Telefon helyett a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet vedd meg, kérlek.
2010. febr. 13. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:

első

komi=kommentár :D

2010. jún. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!