Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lekódoltam a telefonomat, de...

Lekódoltam a telefonomat, de elfelejtettem, segítség!?

Figyelt kérdés
Nokia lumia 900 -as telefonomat lekódoltam hogy a gyerek ne tudjon belépni. Csak az a baj hogy elfelejtettem a jelszót amit beírtam. Tippjeim vannak, csak egyfolytában nő az idő, mert úgy van beállítva. Hogy tudom megcsinálni? Windows!

2015. febr. 23. 19:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Uuuristen:DD majd pont nektek fogok magyarázkodni hogy biztos az enyém a saját telefonom, nem? Ha nem hiszitek el, ez van, engem nem érdekel, nem is ez volt a kérdésem, de biztos nem tudtok olvasni✌

Kössz a semmit 👌 igazán segítőkészek vagytok!

2015. febr. 24. 17:58
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Kapcsold ki.hanferő le + bekapcs amíg nem lesz egy bas"""tt nagy felkiátójeled a képernyőn. hangerő fel, hangerő le, bekapcs gomb, majd hangerő le és várj amíg fogaskerekezik. majd kész.
2015. márc. 7. 07:27
 13/26 anonim ***** válasza:
hát nézd nem ismerünk...most ha tegyük fel ellopnák a telefonodat, itt meg a tolvaj segítőkész emberekre találna, te örülnél, hogy azt a kis esély is elveszik, hogy így nem tudná használni? :D
2015. márc. 7. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:
Ne segítsetek már neki. És ha tényleg lopott? Érted, beírsz egy kódot, azt hogy felejted el?
2015. márc. 7. 12:53
 15/26 A kérdező kommentje:

Úgy felejted el hogy randomba beírsz egy kódot, arra gondolsz hogy percekkel később pedig feloldod majd, így nem nagyon marad meg:))))))))))okosok

Egyébként köszönöm az értelmes választ már rég megcsináltuk, sikerült:)

Sok csírák meg azt hisznek amit akarnak:) puszi:)

2015. márc. 7. 21:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Remélem az eredeti tulaj letiltja az imei.t,
2015. márc. 7. 22:08
 17/26 Saavedro ***** válasza:

"Úgy felejted el hogy randomba beírsz egy kódot, arra gondolsz hogy percekkel később pedig feloldod majd, így nem nagyon marad meg:))))))okosok "

Vagyis úgy, hogy hülye vagy, ennyire még én sem vagyok düddő...

2015. márc. 8. 00:38
 18/26 anonim válasza:
89%
Nem értem egyes válasz adót sem! Én is felejtettem el már kódot mi ezen olyan kib.szott nagy dolog? A megszokott kódomot frissítettem egy újra és egyszerűen kiment a fejemből! Nagyopn hihetetlen! Másrészt egyet értek abban, hogy így tudatlanul nem érdemes segíteni idegeneknek ilyen téren! :)
2015. márc. 8. 03:38
 19/26 A kérdező kommentje:

Uram isten direkt idegesítetek?;DDDDDDDD legalább nélkülözzétek már ezt a kérdést, mintha nem lenne, mert idióták vagytok, de ti mindent tudtok:D vicces

De Mostmár befoghatjátok mert minden jó megint:))))

2015. márc. 8. 05:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Persze, most hogy megvan a válasz, működik a telefon, már idióták vagyunk.
2015. márc. 8. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!