60-70 ezer forint értékben szeretnék telefont venni és nem tudom milyen telefont vegyek? Leginkább netezésre használnám meg néha 1-2 képet lőnék vele meg 1-2 játékot ha nagy az unalom.
ki néztem ezt a telefont nem tudom hogy mik a vélemények róla? "Xiaomi Redmi Note 4G"
ha nem jó akkor mondhatnátok olyan telókat amik bele esnek a 60-70 ezres tartományba és "erősek" aránylag
Kínai és kínai között is van különbség.
Xiaomi a világ 3. legnagyobb mobilgyártója, csak a Samsung és Apple előzi meg, LG, Sony, HTC, ezek kb összeadva adnak csak annyi mobilt el, mint a Xiaomi.
Ebből adódóan ismert telefon/márka, és van hozzá rengeteg alkatrész.
Szóval én is vagy valamelyik Xiaomi-t ajánlom, vagy Moto G-t, ha a stock Androidot szereted jobban.
A stock android az az amit közvetlenül a google adott ki ami nagyon jól optimalizált és gyors.(Mint az IOS)
A gyártók mint a samsung,lg,sony stb. mind telerakják minden hülyeséggel,pl a saumsung TouchWiz-e aminél nincs rosszabb éppen ezért lassulnak az ilyen gyártók telefonja idővel.
értem és nem tudjátok hogy Xiaomi Hongmi/Redmi Note 4G magyar nyelvű menüt tartalmaz?
innen rendelném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!