Az új android hálózati frissítés óta nem működik rendesen a telefonom. Mi a teendő?
Ne frissíts ha nincs rá okod!
Ami nem romlott el, azt nem javítjuk!
Ekkora baromságot még sosem olvastam.
Lehet orrba-szájba frissíteni, mert a frissítéstől nekünk qrvajó lesz hiszen a telefon ettől magasabb és szebb lesz.
Vagy nem! És akkor hoppá!
Az ilyesmi kockázattal jár, amivel tisztában kell lenni és nem utána sírni hogy jaj mit csináljak?
(Ez volt a lényeg ha a csökkentett szókincsű verzió nem ment volna át)
Ésszel kell élni ha már adott nekünk agyat a "teremtő"!
Többször frissítettem már és eddig nem volt probléma. Most volt ilyen először. Azóta gard reseteltem de sajnos ettől még a legfrissebb android verzió marad a telefonon így ez sem segített. A rendszer/telefon ajánlja fel a frissítést, tehát nem csak úgy gondoltam egyet és letöltöttem. Szóval nem kell élből hülyének nézni.
Azóta elvittem szervizbe, azt mondták mindent jól csináltam, valószínűleg a frissítés közben adódott valami probléma és megcsinálták garanciálisan. Azért köszi a válaszokat.
"Minden frissítés csak a telefon előnyére válik."
Látom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!