LG G2 jó telefon?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen van, írna róla? Elsősorban az érdekelne, hogy leszokott-e fagyni a készülék? (a jelenlegi telefonom naponta többször fagy le, ezért erre vagyok a legallergiásabb ha fogalmazhatok gy :D ) Minden más (kamera képe stb) mellékes, de érdekelne minden jó és rossz erről a telefonról! Olvastam már telefontesztelő oldalakon róla, de mégis más egy olyan embertől olvasni véleményt, aki hosszabb ideig használja, mint egy tesztelős, aki max 1 héti nyomkodja :D
2015. febr. 22. 17:56
 1/5 jokennyo05 válasza:
Teljesen megbízható készülék! nálam még soha nem fagyott le,aksi elfogatható de a nagy kijelző miatt nem kell sokat várni tőle. Párszor már le is ejtettem,bírja a kicsike. sok telefont elkoptattam már az évek alatt,de ez nagyon bejön!! Ha vásárlás előtt állsz ne is keresgélj tovább bátran vedd meg!!!!!
2015. febr. 22. 18:14
 2/5 kérdező.. ***** válasza:
Nagyon jó telefon.Esetleg még van Nexus 5 ami aztán bitang gyors.
2015. febr. 22. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Apámnak van G2-je, nyomkodtam párszor és megrögzült iOS használóként is azt mondom, hogy jó készülék. Volt amikor egy cserén is elgondolkoztam, de az évek alatt már nagyon belaktam az Apple ökoszisztémáját, így mindig meggondoltam magam.
2015. febr. 22. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is apámnak van csak ilyen telefon, teljesen műszaki analfabéta, rossz nézni hogy hogy használja, de még így sem szokott neki lefagyni.

Kb minden jó a telefonnal kapcsolatba, bár nekem szoftveresen nem a kedvencem, számomra túl csicsás, inkább a stock Android híve vagyok, de ez már csak ízlések és pofonok.

Az anyaghasználat nem nagyon tetszik, nem nyikorog meg jól össze van rakva, csak szimplán valamiért nem tetszik az a műanyag amit használtak, pedig semmi gondom a műanyaggal.

2015. febr. 22. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:))
2015. febr. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!