Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Nem tudom bekapcsoln...

Segítség! Nem tudom bekapcsolni a telefonomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer csak elsötétült a képernyő, azóta ahányszor bekapcsolom kihozza a SONY logót, majd azt, hogy XPERIA. Nem tudok mit tenni. Próbáltam géphez csatlakoztatni, de így nem ismeri fel és nem tudom újra rakni Sony PC Companionnal. Mit tegyek???

2015. febr. 22. 17:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem laza.
2015. febr. 22. 18:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem egyszerű így, neten keresztül. Lehet, ha itt lenne a telefon, egy perc alatt meg lehetne oldani. Az biztos, hogy a PC Companionnal kell csinálni valamit. Kikapcsolod a telefont. Ha nem tudod kikapcsolni, kiveszed az akkut. Természetesen utána visszarakod. Bekapcsolod a PC Companiont. Rádugod a telefont. Frissítésnél nézed, van-e olyan, hogy szoftver javítás. Valamit ott kell nyomogatni, látatlanban nagyon nehéz megmondani.
2015. febr. 22. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Download módba indítsd el. Utána fogja érzékelni a pc.
2015. febr. 22. 18:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt hogyan, hogy download mód?
2015. febr. 22. 18:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Próbálnám használni a PC Companion-t, de mire érzékelné a telefont az újraindul
2015. febr. 22. 18:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Holnap elviszem szervizbe, hátha ott kezdenek vele valamit.
2015. febr. 22. 19:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Elvittem, megcsinálják. Szoftverhibás.
2015. febr. 23. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen. Ezt írom neked én is, x hozzászólás óta. Próbáltam a megoldást is leírni. Arról nem tehetek, hogy ennyire sem értesz hozzá, bár akkor meg minek ilyen telefon. De mindegy, a te bajod. Meg lehetett volna oldani a dolgot néhány perc alatt, most majd bent lesz szervizben hetekig.
2015. febr. 23. 18:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Hetekig? :) két nap alatt elkészült. És hogy értessem meg veled, hogy a programnak idő kell, még felismerte volna a telefont. (Mert ugye csak bekapcsolt állapotban ismeri fel.) De mivel egy másodpercig volt bekapcsolva, nem tudtam semmit kezdeni vele. Szoftverhibás volt, készen van, szia.
2015. febr. 24. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Talán köszönted volna meg, hogy segíteni akartam.
2015. febr. 24. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!