Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jó a netünk telefonon?

Miért nem jó a netünk telefonon?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy berry z10est nővéremnek is ilyen van és tudtam h nem lesz rajta net mert a miénket nem visszi másnál meg rá tudunk csatlakozni... ilyen fehér tp-linkünk van egy fekete antennával szerintem ennek van baja mert barátnőm se tud rácsatlakozni viszont a másik igen akor most mi van ( az Iphone igen a samsung nem) köszönöm a válaszokat előre is bocsesz a helyesírásért nem az erőségem.

2015. febr. 22. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Sötét vagy a témában mint az országút. Hívj egy hozzáértőt aki beállítja neked,mert itt hiába is fogunk mondani bármit is.
2015. febr. 22. 09:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Már elnézést kérek de te milyen módon álítod ezt nincs rajta száma ezért írtam hogy nagyábból hogy nézki próbálkozni meg szabad nem? meg próbálhatom nem? Azt hiszem szabad próbálkozni ebben a világban elnézést hogy próbálkozni akarok..
2015. febr. 22. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A pontos típust azért leírhattad volna. Elég sok tp link routerre igaz a fehér ház, fekete antenna leírás.

Apámnak is BB Z10-ese van és nekünk is egy tp link routerünk (wr740n) volt és valahányszor rácsatlakozott vele elment a net. Se wifin, se kábelon nem volt. Ahogy olvasgattuk a fórumot többen jeleztek hasonló gondokat tp link routerekkel, sok jó tanácsot is írtak van akinek jó lett tőle van akinek nem. Na, nekünk semmi nem volt jó és vettünk egy linksys routert. Ezzel már nem volt ilyen gond.

2015. febr. 22. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha próbálkozni akarsz akkor kérünk egy PONTOS típust a routerre.Mert azzal hogy fehér TP-link annyit mondtál mint pl. hogy fehér BMW.
2015. febr. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!