Samsung GT-s7580 miért kér driver lemezt a csatlakozáskor?
Figyelt kérdés
A kies fenn van a gépen mégis keres valami vacak drivert!Honnan vegyek hozzá és mit? Miért kell a csatlakozást így megbonyolítani? A hozzászólást előre is köszönöm!2015. febr. 21. 21:13
1/5 anonim válasza:
Az USB kapcsolatoknál állítsd át Háttértárra vagy MTP-re. Mert gyárilag Samsung Kiesen vagy mi a tökömön van. Nem tudom, nem samsungom van, de ilyet keress. De elvileg ki is dobja akkor is ha rádugod, lehúzod az értesítési sávot, ott tudod állítani, mert jelzi
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy a kies fent van, az nem azt jelenti, hogy a telefon drivere is fent van... Ezért keres drivert. Hogy a telefont olyan módban is tudd használni, hogy pl. ha csatlakoztatva van a géphez, akkor is kapsz sms-t, hívást, a gépről tudod irányítani a telefont, modemként tudod használni, ilyen apróságok... De ha csak másolni akarsz rá vagy róla, akkor azt csináld, amit az első leírt!
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a samsung egy f-o-s!A kies kiírja a tel nevét és tölti! Egy ilyen márkának flottul kellene csatlakoznia a sz.géphez! Nem értem az ilyen igényekre miért nincsennek figyelemmel ,vagy miért nem egyszerűsítik a dolgot! Soha többet samsung! Ba-sz-ódjanak meg a sza-r-jukkal!Honnan a tö-kö-mből lehet drivert szedni ehhez a sza-rhoz?
2015. febr. 22. 19:31
4/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni az oprendszer XP!
2015. febr. 22. 19:49
5/5 anonim válasza:
Hát valószínűleg az a baj hogy XP. Egyébként a Samsungok tényleg hulladékok. Már azok se olyan jó márkák mint régen. Motorola, Alcatel, Lenovo, Xiaomi stb mind leveri megbízhatóságban, softwarileg, hardverileg és ár érték arányban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!