Melyik a jobb, ANDROID vagy WINDOWS rendszerr a telefonokban?
Ez attól is függ, hogy mire kell és mennyi rá a keret.
Ha a játék a fő szempont akkor inkább android.
Az olcsó WP-s telefonok sem nem akadnak, szóval ha nincs több tízezred telefonra akkor ilyet vegyél. Androidot 50-60ezer körül érdemes venni, ott elég erős a hardver is, hogy ne legyenek akadások..bár ugye egy idő után belassulnak..(persze nem kell telepakolni mindenféle hülyeséggel)
Nem lehet megmondani, ember és hajlandóságfüggő..
Régebben Winmo volt a telefonomon, ma Androidos van.
Nekem az android.
Ezen az oldalon csak a Windows Phonet fogják ajánlani, de várj objektivitást a válaszolóktól.
Részemről az Anroid a jobb, mert nem szeretem a csempéket.
50eft keresek telót,még nem tudom melyik jön be!
Nokia
Sony
Lg ezek!
De a nokia már Windows 8.1 rendszerevan!
Nokia 735
Xperia vagy z vagy z1 esetleg z.ultra vagy m2 2403!
Lg p880 tetszik legalább 960x540 vagy Hd vagy Fullhd a kijelzö csak drága meg nem adnak hozzá 1 év gari és alumlátor semmi több,jó átvágják a független telóvan!
Várok még husvét,vagy karácsonyig,ugyis most jönnek ki a jó telók
QHD xperia4 2560x1440 pixel
lg g4
vagy samsung s6 igy olvastam neten,sokat dobnak a piacra!
Használom mindhárom főbb rendszert, nekem egyértelműen az Android jön be legjobban, és csak kicsivel marad el mögötte az iOS.
A WP még gyerekcipőben jár a többeikhez képest, de meg kell hagyni, hogy elég lájtos.
Xiaomi Redmi 2
Motorola Moto G (2014)
Huawei Ascend G620s
Nokia Lumia 735
Nekem az Xperia tetszik ami viz és porálló,és sajnos ütésálló nem sok van csak a régi telóba vagy 2magos xcover2 samsung!
Tetszik xperia z,z1,zultra,m2 2403,z2
csak ezek 50eft felett vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!