Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy Iphone 6?

Iphone 5s vagy Iphone 6?

Figyelt kérdés
most szeretnék telefont vásárolni, de nem tudom, hogy az iphone 6 megéri e több pénzért? A kijelző nagyon jó lenne mivel nagyobb, akkora mint a mostani telefonom.
2015. febr. 21. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
ha van pénzed, és mondjuk számodra fontos a méret is(én mondjuk vicces, de a mostani 4,5"-es telómmal szenvedek, nem olyan kényelmes a fogása, de az i6 4,7"-esét mégis nagyon jó fogni...:D), akkor megéri a 6, de ha elhanyagolható, akkor inkább az 5S, és maximum 1-2 év múlva feljebb váltani 6-ra, ha szükséges.
2015. febr. 21. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Előfizetésbe vennénk így a két telefon között 40 ezer lenne a különbözet.
2015. febr. 21. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor szerintem mindenképp 6-ot érdemes.
2015. febr. 21. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
Miért nem veszel valami rendes Androidos telefont?
2015. febr. 21. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
5S-em van nagyon szeretem, remek készülék. De akkor már vedd a 6ot, tovább lesz támogatva mint az 5S.
2015. febr. 21. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem.
2015. febr. 21. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem értem miért kell minden más platformot használóknak szidni az iPhone-t, vagy egyáltalán miért jó nekik csak azért megnyitni egy kérdést, energiát, adatforgalmat és időt pazarolni arra, hogy kinyilvánítsák nem tetszésüket.

Eddig körülbelül az esetek 5 százalékában láttam azt, hogy egy Apple termék tulajdonos szidta a másik által favorizált terméket.

De ez más témákra is kihat:

Például akinek nincs tetoválása megveti sok esetben azt akinek van, azonban akinek van, pont nem érdekli, hogy a másiknak nincs.

Vagy aki helyesen táplálkozik, és csak sovány húst, zabot, rizst, zöldséget, stb. fogyaszt, ők is megkapják, hogy így nem lehet élni (ami egyébként röhej ha valakinek halvány fingja is van a biológiáról), viszont az egészségesen táplálkozó nem szólja meg azt aki egész nap a kakaós csigát meg a sajtburgert eszi.

Többe kerül mint egy Android-os készülék?

Az attól függ, például egy Galaxy Note 4 a MediaMarkt-ban 220k, és az iPhone 6... hoppá... az is 220k.

Ezen az oldalon mindig van valami trend, amelyik válasz megkapja a "100% hasznos válasz" jelzőt rögtön hype lesz. Mint nyáron amikor mindenki WindowsPhone-t ajánlott, pár hónapra rá meg már óva intették tőle az embereket. Ez az összes rendszeren végigment már.

Hogy ne töröljék a választ, bár már egyszer megírtam a véleményem:

A mai napig jó telefon az 5S, de ha teheted akkor a 6-ot vedd, mert tovább lesz támogatva, illetve vannak dolgok amik az új széria privilégiumai (CarPlay, ApplePay, 240fps slo-mo, stb).

2015. febr. 21. 18:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Eddig csak androidos telefonom volt és megmondom őszintén, hogy nem is akartam mást. De egy év után lefagy, kikapcsol, kilép a programokból... nagyot csalódtam benne
2015. febr. 22. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:

#7-es

le a kalappal, teljes mértékben egyet értek, végre ki lett jelentve ez is. A kérdezőnek pedig: ha tényleg csak olyan 40k kölünbség van akkor gyűjts egy kicsit vagy nyúlj mélyebbre a zsebedben mert a 6-ost jobban megéri megvenni. (mondja egy androidos hozzászóló)

2015. febr. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!