Melyik szolgáltatóhoz érdemes menni, Telekom, Telenor vagy Vodafone?
Most a Vodafonet találom a legkedvezőbbnek, de évek múltán hol adnak több kedvezményt az előfizetésre?
Szerintem 5000-ért, a korlátlan hálózaton belüli beszélgetés+150 perc vagy SMS verhetetlen most a Vodánál.
Több kedvezmény?
Én a telenornál sima szerződéshosszabbítással eddig 0 Ft-ért kaptam minden telefont, a mostanit meg kedvezményes áron hozhattam ki, az eredeti ár tizedéért. A tarifacsomagom pedig korlátlan minden belföldi hívás és sms, 500 mega nettel havi 9990 Ft...
Telenor!
Ha kártyás vagy 3000 feltöltés után 150 MB net,plusz 3 barati 20-as 20 ft-s percdíj!
Mytraiff is igenjó! Net+ 80 perc INGYEN BÁRMELY HÁLOZATBA 3190Ft
Én a telenort választottam és igenjó!
T-nél volt előfizetés,de minősíthetetlen volt,mind a mobil mind otthoni téren!
Régebben a T-mobilenál (Telekom)volt olyan,hogy a havi forgalom után,pontokat kaptunk és azt összegyűjtve,lehetett akár ingyen is kihozni telefont(volt,hogy 25eFt-os telefont hoztam ki ingyen,újabb hűségidő nélkül,úgymond grátisz),gondolom ez még él nálunk.
Telenorra váltottam sajnos,mert ahol egy időbe laktam ott nem volt lefedettsége a T-mobilnak,de én nagyon megbántam,itt nincs semmi bónusz,csak mert hűséges vagy hozzájuk éveken keresztül,sőt még forgalom után sem adnak.
Csak a szokásos 2 évenként hozhatsz ki új telót,amivel újabb 2 évre lekötöd magad.
Vodás még nem voltam.
Díjcsomagot meg a telefonálási szokásaid szerint válassz,ne az ár alapján,mert ha rossz csomagot választol,akkor sokkal többet is fizethetsz...
" plusz 3 barati 20-as 20
ft-s percdíj!"
A 20 forintos percdij az valami extra jó dolognak számít?
Barátnők csevegnek egy órát és elment 1200 Ft? Remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!