Hogyan lehet az iCloud-ba könyveket menteni?
Figyelt kérdés
Szóval, letöltöttem pár könyvet az iBooks-ban, és szeretném ha azok a könyvek nem a telefonon foglalnák a helyet, hanem az iCloud-ban. Hogy lehet ezt kivitelezni?2015. febr. 20. 20:16
1/4 anonim válasza:
Kijelölés, kiválasztod a letöltött könyveket, majd a törlés-re nyomsz. Így a példány törlődik az eszközről, de bármikor újra letöltheted.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, de nem ez volt a kérdés.
2015. febr. 21. 19:01
3/4 anonim válasza:
???
Ha törlöd a telefonról, akkor nem foglalja a telefonon a helyet.
Az "iCloud-ban" marad, ahonnan bármelyik másik iBooks alkalmazással olvasható lesz.
Ha az iCloud Drive-ra akarod kimásolni úgy, hogy azt elérd más platformon (pl. Windows alatt), akkor ha van Mac-ed, a könyveket ide rakja:
~/Library/Containers/com.apple.BKAgentService/Data/Documents/iBooks/Books
Innen át tudod másolni a drive-ra (vagy ahova akarod). De úgy tudom, hogy DRM van a könyveken, tehát hiába töltöd le akárhova, nem iBook olvasóval nem fogod tudni megnyitni.
4/4 anonim válasza:
ipaden van olyan, hogy kiírja, hogy ibooksban nyisd meg a könyvet, és akk lementi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!