Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg G2-t lehet függetleníteni?

Lg G2-t lehet függetleníteni?

Figyelt kérdés
ha van egy vodafoneos LG G2-m de függetleníteni szeretném akkor megoldható valahogy? (d802) International

2015. febr. 20. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megoldható természetesen. Javaslom a helyi GSM boltot,hogy keresd fel (nem a szolgáltatót),ha van hozzá cuccuk,meg fogják tudni csinálni. ha csak hümmögnek,ne foglalkozz velük. Vidd olyan helyre ahol nem tegnap kezdték a szakmát, max egy óra alatt meg fogják tudni csinálni neked. Otthon te nem fogod tudni megcsinálni,mert speckó cucc kell hozzá. nem javaslom továbbá az interneten történő feloldó kód vásárlását sem HTC, LG, NOKIA LUMIA (itt a multi lock miatt) telefonok esetében,mert az országba kerüléskor a szolgáltató lecseréli a gyári feloldó kódot a sajátjukra,és ha te veszel egyet a neten,gyárit kapsz, ergo nem lesz jo, és még a pénzt sem kapod vissza (néha igen,csak harcolni kell) remélem tudtam segiteni
2015. febr. 21. 22:46
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen te vagy az első aki ezen az oldalon értelmes választ ad nekem amivel tudok is valamit kezdeni, mondjuk függetlent vettem végül, szóval nem számít már, de azért köszönöm a segítséget! ment a zöld kéz
2015. febr. 25. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!