Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia z2 vagy inkább valami más?

Xperia z2 vagy inkább valami más?

Figyelt kérdés
100 ezer ft körül szeretnék venni egy jó telefont ami 1,5-2 évig megtenné. Árban és tudásban ez szerintem a legjobb de ha valaki tud újabb és jobb telefon 100 körül azt meghallgatom.

2015. febr. 20. 10:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem pattogok vele, nem menőzök vele. Nem azért vettem. kérdés, hogy hogy veszel belőle 3-at. Ha legnagyobb tárhelyű iphone6-ot veszed a legdrágább helyen, igen pont háromszor annyi, mint egy z2 legolcsóbban egy olyan üzletből, ahol bontott dobozos telefonokat adnak. De ez így nem reális, ezt csak azért írod, hogy lesz..ozd a z2-t! Pedig sztem aaz iphoné 6 azért rosszabb nem egy kicsikévelll. Pl a kamerája sokkal gyengébb minőségű fotókat készít a z2-nél, és nem a megapixel számra gondoltam. Én a valóságban nem menőzök a telómmal, az meg, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra mit teszek ki, azt kinem sz...ja le? Ez csak egy oldal, noname-ben válaszolunk. Nem kell felkapni a vizet.
2015. febr. 24. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy te az árral szemben úszva próbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, figyelmen hagyni a tényeket, bizonygatva azt a képtelenséget, hogy az Xperia Z2 jobb telefon, mint az iPhone 6. Igazság szerint, mivel minden szakmai teszt, összehasonlítás, felmérő szerint az iPhone 6 jobb készülék, csak arra tudok gondolni, hogy neked savanyú a szőlő, mert hulladék Z2-d van. Ebben az esetben meg ne csodálkozz rajta, hogy gyökérnek vagy nevezve. Mint ha megpróbálnám bebizonyítani, hogy a Suzuki jobb autó, mint a Volvo.

De tudod mit! El lehet dönteni. Nyomunk mindketten egy AnTuTu-t a telefonon, és szépen berakjuk képernyőmentésben az eredményt. Aztán meg látjuk melyik lesz jobb, Z2, vagy iPhone 6!

2015. febr. 25. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Fájdalmas tények.

[link]

2015. febr. 25. 00:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Na, hová tűntél, nyulam-bulam? Most már nem olyan nagy az arcod? Nyomjunk már egy AnTuTu-t a telefonokra, és osszuk meg az eredményt!
2015. febr. 25. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Még folytathatjuk. Olyan vicces veszekedni.Az oké, hogy egy kicsit gyorsabb, de az nem minden. Nem csak a sebesség számít, a stabilság is, tudom, hogy nem tudlak meggyőzni ezzel, mert neked nem vált be, de hidd el, hogy másnak.meg igen.Pl. Nekem. És tényleg semmi bajom nincs vele, soha nem volt semmi gond. Az, meg hogy legyökerezel honnan tudnád, hogy ki vagyok én? Én se tudom, hogy te ki vagy, de attól, hogy ilyeneket írkálsz, még nem nézlek le, mert te is kiállsz a véleményedért.Szerinted az iPhone 6 a jobb, szerintem az Xperia Z2. Fölösleges veszekedni, úgy se tudjuk meggyőzni egymást.
2015. febr. 25. 12:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem azért gyökereztelek le, mert neked jobban bevált a Z2, szubjektív vélemény alapján. Azzal nem volna semmi gond. Azért kaptad meg a jelzőt, mert beírtál egymás után vagy három hozzászólást, amely érzelmeken alapult, és tökéletesen szembe megy a tényekkel. Ennek ellenére ne haragudj, amiért ezt írtam, elnézést kérek.

De tényekkel vitázni nem lehet. Sok a probléma a Z2-vel. Ezzel nem téged akarlak megbántani, nem akarok neked rossz érzést okozni, de ez van. Az iPhone 6-al is vannak bajok, például sokkal jobban karcolódik a kijelző, mint az előzetesen ígérték, ebben pl. biztosan jobb a Sony. De most gondolj bele, ha az egyértelmű tények ellenére, én elkezdeném itt szajkózni, hogy "Nem is karcolódik az iPhone, nem is karcolódik az iPhone!", akkor nem egy gyökérnek gondolnál???

2015. febr. 25. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Jó, neked is igazad van. Azért iPhone, az iPhone.Biztos jobb sok mindenben, de nekem tényleg nagyon jó az én Sony-m, tényleg nincs vele bajom. Neked meg az iPhone a job.
2015. febr. 25. 13:12
 18/18 anonim válasza:
HTC M7 vagy M8 (mostanság jön ki az M9, szóval esnek az árak), ASUS Zenfone 6, Huawei Honor 6, LG G3. Szerintem a HTC és az ASUS még a 3 évet is megélheti.
2015. márc. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!