Melyik telefont vegyem? Nokia Lumia 930 vagy Iphone 5c?
így használtam én egy másfél évesen vett iPhone 4-et még 2 évig gond nélkül :D
de ha az akksival gond is van, mennyibe fáj? 5-6ezer maximum...manapság az a helyzet a legtöbb okostelefonnal, hogy annyira erősek, hogy a gyártó egyre jobban megköti a saját kezét.
annyit tudnak tenni a fejlesztők, hogy az alkalmazásuknak szoftveres korlátokat próbálnak emelni...ez új alkalmazásoknál működik, de a régebbiek beszerezhetőek, vagy tulajdonképpen rajta is van a telefonon, mert az ember használja. annyit jelent csak, hogy a legfrissebb alkalmazásverziót nem kapjuk meg mondjuk facebook-ból.
de ott van mondjuk az instagram, régebben fordult az elő, hogy a videófunkció csak bizonyos telefonokra volt jó. most már mi kellene, amit mondjuk bele tudnának rakni az app-ba, és egy most 2 éves teló ne lenne rá alkalmas?(hétköznapi keretek között persze, amit az ember szívesen használna is, nem csak villogni vele, hogy ez az app már ilyet is tud).
szerintem még mindig az iPhone tartja ilyen szempontból magát a legjobban, és a nokia/ms van szorosan a nyomában.
szerintem egy iPhone 5/5C hardvere még bőven elég olyan dolgokra, amiket egy hétköznapi ember használna, de 3-4 évre már inkább egy 5S-t mondanék.
lumiával sincs ilyen téren gond, 930-ban van egy frissnek mondható hardver, kicsit túl is teljesíti az igényeket a 4K-s videófelvétellel, ennél több például nem is kell senkinek, sőt...szerintem a nagy többségnek nincs is olyan erőforrása és megjelenítője otthon, amin értelme lenne 4K-s videókat csinálnia.
egyébként így a válasz margójára annyira jók ezek a leszavazások, hogy én is olyan gyakorlati tapasztalatok által alátámasztott véleményre is 0%-ot kapok, mint olyanok, akik csak beböfögnek ide valami f_szságot...:D
nem sértő, csak ez az oldal arra van, hogy segítsünk a másikon, és nem azon, hogyha egy társam másként gondolja, mint én, akkor azért is lepontozom, ha igazat írt, ha nem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!