LG G3 vagy Samsung Galaxy Note 4?
Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 19:03
2/10 anonim válasza:
Egyértelműen Note 4. A G3 eléggé gyenge lett, a Note 4 meg százszor jobb.
3/10 kérdező.. válasza:
Note 4.De én még várnék 2 hetet,akkor jönnek ki a legújabb csúcskategóriás telefonok.Pl.:Lg G4,Galaxy S6,Xperia Z4,Htc One M9 stb.
4/10 anonim válasza:
És még eltelik pár hónap mire forgalomba kerülnek.
5/10 anonim válasza:
Hihetetlen módon nem szeretem a Samsungot, de kettő közül egyértelműen Note 4.
Egyetlen Samsung, amit tényleg elfogadnék és tetszik (bár szoftveresen kéne azért buherálnom, hogy ne hányjak tőle), LG G3 meg egy félresikerült készülék.
7/10 kérdező.. válasza:
Mert gyenge a hardvere a kijelzőjéhez.
8/10 anonim válasza:
Így van, nem értem ki az a hülye, aki Snapdragon 801 mellé jó ötletnek találta a QHD felbontást.
Erre LG G4-nél már 3k kijelzőről beszélnek, bár ha Snapdragon 810-el jön akkor azt már bírnia kéne, de akkor is, mégis minek? 1080p felett már csak két dologra "jó" a magasabb felbontás: gyengébb teljesítményhez és rosszabb üzemidőhöz.
10/10 kérdező.. válasza:
Na hát akkor csak félresikerült ,ahogy előttem mondták.Csak mert az előbb a 23%-os nem értett egyett most meg igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!