Megéri LG Optimus F6-ot megvenni még?
Figyelt kérdés
Először S4 minibe gondolkodtam,aztán rájöttem,hogy a tökömnek se fog költeni 70ezret egy telefonre,ami egyébként már nem is annyira tetszik. Nézelődtem,és nagyon megtetszett az F6,ami amikor bejött,egy nagyon ajánlott telefonnak számított.
Semmi komolyat nem szeretnék vele,netezés,zenehallgatás,képek,telefonálás,SMS.Azért is az F6-ot nézegetem,mert elég erős akksi van benne. :)
Vélemények?
Köszi! :)
2015. febr. 18. 14:06
1/5 anonim válasza:
Nincs nagy akksi benne, de elég jó az üzemideje, jó telefon. 40 ezret megérhet, de kicsit többért már ott a ZTE V5.
2/5 anonim válasza:
Nem éri meg, vagyis árfüggő.
Nem szar telefon hardveresen, de mégis már túl régi, szoftveresen kicsit elavult, mondhatni halott telefon.
Előző egyébként nem tudom miről beszél, kifejezetten HATALMAS aksi van benne méretéhez képest.
Nem tudom mennyibe kerül, de gondolom 40k-nál nem olcsóbb, annyiért meg van jobb, még akár házon belül is, pl. az LG F60.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,F60 csak azért nem tetszik,mert az érintőbe felcsúsztak a gombok,az összes Sonyt ezért lőttem ki.
2015. febr. 18. 14:24
5/5 anonim válasza:
Valóban, tévedtem, azt hittem 1600-as akksi van benne. Így már érthető, miért bírja olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!