Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarosítással foglalkozó,...

ThisIsMyName kérdése:

Magyarosítással foglalkozó, budapesti szervizre lenne szükségem!?

Figyelt kérdés
Tud valaki Budapesten található KÍNAI Iphone telefont magyarosító szervizt?

2015. febr. 18. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha kínai és nem lehet szoftveresen átállítani a netes leírások alapján akkor az biz nem iphone hanem valami ótvar hamisítvány
2015. febr. 18. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. febr. 18. 12:42
 3/8 A kérdező kommentje:

A hamisítvány hamisítványa? :D

Mások tudták magyarosítani ezeket 4.000Ft-ért, de Szegeden és itt-ott.

Nekem Budapesten kellene valami.

2015. febr. 18. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondok Kínai klón !!! Nem Iphone, csak iphone klón. Egyébként nem nekem kell, én tudok Angolul.
2015. febr. 18. 12:44
 5/8 Tengor ***** válasza:

Magyarosítással így nem foglalkozik egy cég sem. Vidd be egy szervizbe és kérdezd meg, hogy vállalják-e vele a szívást v. sem.

(teljesen lényegtelen, hogy neked kell-e v. másnak)

2015. febr. 18. 13:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért mondom, hogy nem nekem kell, mert nem nálam van a telefon, nem az enyém. Konkrét szervizre lett volna szükségem, amit ajánlhatok.
2015. febr. 18. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Magyarosítani egy szakács tud leginkább. Némi paprika és kolbász csodákra képes. Kínai hulladékokhoz MAGYARÍTÁS nem feltétlen van.
2015. febr. 18. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Most jót kacagtam. :) JA NEM ....

Van hozzájuk, vannak helyek ahol tudnak rá Magyar nyelvet tenni. Ilyet keresnék, de inkább hagyom, hogy keressen magának, az akinek kell. Én nem fárasztom itt magam...

2015. febr. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!