Valaki használt már ilyen folyékony fóliát telóra, tabletre? Többi lent
3,5 csillagra lett értékelve, ami azt jelenti nem teljesen átverés, de nem is egy csodatermék.
én is fenntartásokkal kezelném, próbáltam már régebben iPhone-omon, de azt azért tudni kell, hogy nagyon szoktam a dolgaimra vigyázni, tehát lehet ennek is köszönhető, hogy egy darab karc se lett rajta fél év alatt.
amúgy vicces sztori, szerintem valaki ilyen hirtelen fellángolásból megpróbálta forgalmazni itthon...aztán nem kellett senkinek. csináltak neki facebook oldalt, ott állandóan lehetett nyerni is, de lehetett kérni is, én így jutottam hozzá, aztán szerintem senkinek nem kellett, a berendelt mennyiséget meg vélhetően ingyen elosztogatták...én továbbadtam 3 ismerősömnek is, ők is kaptak...:D
Sziasztok!
Kb egy hónapja tették rá nekem ezt a fix it-et pár napja hajoltam le bekötni a cipőm és kicsúszott a zsebemből a telefon a parkettára és betört a kijelzőm úgyhogy ennyit erről. Semmit nem ér senki ne csináltassa meg. Iphone 7 em van és előtte volt kijelző cserém úgyhogy örültem.
Ne hogy megcsináltassa bárki is engem 5000 ftal húztak le a Le Woop nevű bodegánál a kis csini hostessek! vadiúj tabletemet vittem oda még a jótállás is 1 perces volt rajta mikor megcsinálták! másnapra tele volt karcokkal pár perc használat után! Legyetek óvatosak! Csak az üvegfóliát ajánlom! Tabletre meg tokot!!!
Nehogy még egyszer valaki beleessen abba a hibába mint én hogy 5000 ft-t megveszi felkenik és rájön később vagy még mint mi 24 órán belül hogy egy humbuk átverés!!! varázsolt a hostess hölgyike nekem egyet kenegetett szemüvegtölővel mint Uri Geller MUKODJ! Csak másnap reggel pár perc használat után láttuk hogy karcos az új táblagépem! Visszamentem reklamálni nincs lehetőséged pénzt vissza nem adnak! Bottal üthetem a nyomát az 5000 ftomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!