Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jobb Lg...

Szerintetek melyik a jobb Lg KP502, samsung Corby, Samsung díva?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Lg KP502 az a olcsóbb és jó kis telefon.

Kamera felbontása is jó 3,2 Mpixel.

Samsung Corby lett volna nekem is a másik kiszemeltem...de nem tetszett. Olyan kis játéktelefon kamera felbontása is csak 2 Mpixel de viszont a belső memóriája 100Mb.

Samsung diva az a corby útódja, kinézetre tetszik, sok mindent nem tudok róla mondani:)

2010. febr. 11. 19:01
 2/9 anonim válasza:
71%
Nekem Samsung Diva-m van és nagyon jó telefon szerintem! :)
2010. márc. 3. 21:11
 3/9 anonim válasza:
71%
corby semmiképen úgy néz ki mint egy szappan XD
2010. márc. 9. 17:03
 4/9 anonim válasza:
71%
Nekem corbym van.A másik kiszemeltem a diva telefon volt,de megkérdeztem az eladót ,aki azt mondta,h ár érték arányban sokkal jobb a Corby ,így inkább azt ajánlja.(Pedig az eladók általában a drágábbat ajánlják. :D )
2010. márc. 10. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Samsung Diva az én voksom.

3.2 megapixeles kamerája van, gyönyörű a külseje, csajos/nőies telefon, és (több!) mindent tud, amit a Corby. RÁadásul Álhívás és SOS-sms is van rajta, meg Kívánságlista (ami inkább bevásárló lista). Én azt kérek szülinapomra :)

Az LG meg azt hallottam hamar tönkremegy, a Samsung meg tartósabb (szerintem).

2010. márc. 11. 18:07
 6/9 anonim válasza:
59%
Szerintem a samsung corby azért nem jó mert a menüje olyan mint a régi samsungoké és nehéz görgetni. Nekem az LG kinézetre is jobban tetszik, van egy kis kreativitás is benne, és sokkal több extrát tud. Pl.: mozgásérzékelő képeknél smsnél játékoknál stb.
2010. ápr. 12. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Samsung Díva.
2010. ápr. 15. 20:04
 8/9 anonim válasza:
0%

Szerintem samsung corby vagy Lg

A húgomnak dívája van és ha a zsebébe teszi akk üres üziket küld mindenkinek meg ilyeneket csinál,és a memóriája se tól nagy..-.-

ráadásul minden 2. embernek divájavan-.--.--.--.-

sztem LG

2010. máj. 21. 13:05
 9/9 anonim válasza:
nekem legutóbb lg volt.és 3 hónap után váltottam corbyra.az lg-nek hamar lemerül az aksija.nem is valami szép képet csinál.de a corbyval megvagyok elégedve.
2010. szept. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!