Apple iPhone 5 vagy Huawei ascend P7?
Nagyon sokat vacillálok a két készülék között.
Az iPhone 5-öst használtan (családon belül) tudnám megvenni,
A P7-et újonnan, olcsóbban.
Rengeteg előnyt és hátrányt olvastam, a legtöbb cikket átböngésztem, de még mindig választásképtelen vagyok. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyanra, aki használta valamelyik (vagy akár mindkettő) készüléket, mert a netet én is átböngésztem, amennyire lehetett.
Az iPhone ellenérvekre is kíváncsi lennék, de nem arra, hogy nem éri meg az árát, túl drága, etc. Hanem elsősorban a nehézségekre értem, melyek amelyek megnehezítik a használatot, ami miatt jobban megérné a Huawei/androidos telefon.
Előre is köszönöm! :)
Hülyeség....
Az Iphone-t vedd meg.
Egyébként is nem holmi szarokkal hasonlítjuk össze hanem a Huawei ascend p7-el....
A Samsung is de bármelyik androidos telefon 1-2 hónap múlva lefog fagyogatni meg olyan lassú lesz , hogy....
Fél éve nyüstölök egy Huawei P7-est, és még egyetlen egyszer nem sikerült megfagyasztanom
T-Mobile üzletben egy ájfón HATOST 3 perc alatt kinyírtam - na erre varrjatok gombot
Hidd el nekem, ott helyben ki-be kapcsoltam a kicsikét, és utána vetettem alá a taperolásnak, 5 perc elég volt, hogy megfagyjon.
Az én P7-esem az első két hétben le sem volt téve, 18 órát volt keményen nyüstölve nap mint nap, de gyszer sem fagyott le, picit megdöccent, de ez "természetes" ...
Haverom ájfónja (4S) , egy másik Samuja (Gal. S5) sem bírta ennyire a strapát - a Samuk eleve szarul vannak optimalizálva - szerintem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!