Tudtok jó, ingyenes, google play-es zeneletöltő alkalmazást? Ami aránylag gyorsan keres, és általában megtalálja az általad keresett számot.
A helyedben nem használnék ilyen appokat, mert
-rossz minőségűek a letöltött zenék, koncertfelvételek, vagy csak a felük van meg.
-hibásak a tag-ek, még azt is telenyomják reklámmal.
-korlátozva van mp3-ra
-kevésbé ismert számot soha nem fogsz megtalálni rajta
-gyakran vírusosak az ilyen alkalmazások
Inkább torrent programot használj (pl Ttorrent), googlen keresd meg az albumot amiben a szám van, válaszd ki a számokat amiket le akarsz tölteni és kész is. Kicsit hosszadalmasabb, viszont bombabiztos módszer.
Azonban nekem pont az a lényeg, hogy gyorsan tudjam letölteni :) Meg mp3-ban nekem tökéletes. Rossz minőségű / koncertfelvétellel még nem találkoztam, ha meg a felük van csak meg, akkor úgyis látom hogy nem 3 perc, hanem másfél.
A kérdést pont azért tettem fel hogy mások megírják mit használnak, ezáltal elkerülhetem a vírusosokat (de amúgy is van Avast!-om) és találhatok jókat. :)
Más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!