Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaaaki segít nekem, légyszii...

Edinaa5666 kérdése:

Valaaaki segít nekem, légysziii. Samsung Galaxy S4-em van. és amikor emojit akarok írni smsben mindig átalakítja MMSre és nem küldi el azokat az esemeseket amik melle pl rakok egy emojit. Hogy tudnám beállítni hogy tudjak rakni?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
És akkor ezt most hogy???
2015. febr. 13. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
bele ne haljál má, hogy nem tudsz minden félmondat után egy emojit tenni...
2015. febr. 13. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Edinám téged sem az eszedért szerethetnek...
2015. febr. 14. 00:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem halok bele smiley nélkül, csupán érdekelt hogy belehet-e állítani.

Nem az eszemért szeretnek? Miért, mert megkérdeztem egy kérdést, amire kíváncsi voltam.Gratulálok, hogy a negatív megjegyzésetek helyett nem tudok mást írni.Nem tudsz tovább menni a kérdésen anélkül hogyan be ne szólj.Légy büszke magadra!

2015. febr. 14. 07:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy megkérdeztél egy kérdést, hanem ahogyan feltetted a kérdést. Úgy adtad elő, mintha az életed múlna az emojikon, ráadásul úgy írtál mint egy 10-14 éves kis tinip*csa. Csak hogy pár példát felhozzak: Valaaaki, légysziii, és-el nem kezdünk mondatot és a mondatot nagybetűvel kezdjük, esemeseket, melle, beállítni, ráadásul az utolsó mondatod elég sz*rul fogalmaztad meg...
2015. febr. 14. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:

"És"-el nem kezdtem mondatot,csupán a vessző helyett pontot tettem ,véletlenül.

Igen,lehet igazad van,nem vitatkozom ,nem olvastam el újból amiután leírtam,de úgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki éjjel figyelmetlenségekeg követ el.

Furán jött le,nem múlik az életem rajta,csak megszokásból amikor rakok egy emojit,idegesítő,ha folyton MMSre vált át,és ezért gondoltam,hogy tudna segítenu valaki,aki egy helyzetben van (talán) velem és megoldotta a problémáját.

2015. febr. 15. 03:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a negatív komment helyett,te is simán tudtad volna írni azt,hogy,nem nincs rá megoldás,vagy valami hasonló.

Viszont nem,manapság nem segítenek az embereken ha valamit kérdeznek(és igen lehet hogy voltak hibáim,de nem ismersz kicsit sem hogy tudd miért szeretnek),hanem beszólnak és sértegetnek.Szép:)

2015. febr. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!