Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kijelzővédő fólia?

Kijelzővédő fólia?

Figyelt kérdés
Ebay-en láttam kb 1$-ért védőfóliát, elég sok típusra. Van valakinek ezekkel tapasztalata? Eddig drága fóliám volt, de elsőre nem sikerült szépen felrakni, így kicsit csúnya, a boltban pedig felrakják de ha elrontja akkor se fizetik ki. Szóval egy bolti fólia árából kb 4-5 db ebayeset tudnék venni. Nagyjából egy hónapot kellene rá várni. Milyenek ezek a fóliák? Kb meddig bírják?

2015. febr. 13. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a fólia felesleges. A Gorilla vagy Sapphire glass nagyon ellenálló, a fólia meg ugye pénzbe is kerül, nehéz is felrakni, rosszabb tőle a tapintása a telefonnak és az 1 dollárosnál az sem kizárt, hogy megsárgul.
2015. febr. 13. 20:21
 2/12 kérdező.. ***** válasza:
59%
Vegyél inkább rendes fóliát.Egyébként kell gorilla glass-ra fólia,mert úgy karcolódik egy homokszemcsétől is akár hogy észre sem veszed.
2015. febr. 13. 20:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem gorilla glass van, eddig végig fóliás volt és nem is karcos. Azért gondoltam erre az olcsóbbra mert ha nem sikerül rendesen felrakni akkor nem az 1000-1500 forintos fólia megy tönkre, hanem az egy dolcsis.
2015. febr. 13. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Én eBay-ről vettem fóliát, szerintem jó onnan is. A karcoktól megvédte a kijelzőt, de a leeséstől és a kijelző elrepedésétől nem, de utóbbi nem is a feladata. Nem vennék itthon ezer forintokért fóliát. Az olcsóval lehet gyakorolni is, ha nem megy fel az első, majd felmegy a második, de egy sikertelen próbálkozással nem ezer forintot dobsz a kukába. Nekem igazából mindegy milyen fólia, csak valami legyen a kijelző előtt.
2015. febr. 13. 20:48
 5/12 A kérdező kommentje:
A leejtéstől (szerintem) egy fólia sem véd, arra ott a tokom. Az a lényeg, hogy ne legyen karcos, mert engem zavar, pedig nem szeretném később eladni vagy ilyesmi.
2015. febr. 13. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Én Németországból vettem fóliát (schutzfolien24-de ebayen), 6 db 6-1500 ft, 4-5 nap alatt itt van és kiváló :)
2015. febr. 13. 21:06
 7/12 kérdező.. ***** válasza:
100%
Lehet venni edzett üveg fóliát,az védi a töréstől is és nem lehet elrontani.
2015. febr. 13. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Mobilra vettem panzerglasst igaz 25 eur de tappintas tokeletes, szineket sem torzitja, csak szepen kell tudni felrakni, 1x le is esett a mobil az aszfaltra es csuszott de nem karcolodott meg a panzerglass sem, ugyh orulok hogy belefektettem mivel uj kijelzo minimum 130 eur korul lett volna, attol az esestol meg cseres lett volna ha csak folia van rajta,
2015. febr. 13. 23:39
 9/12 anonim ***** válasza:
A műanyag fólia ronda és fölösleges, vegyél ebayről üveglapot, az megvédi a karcoktól és a töréstől is. A "Nilkin" típúsúakat ajánlom, asszem kínai márka, engem már több ízben megmentett a kijelzőcserétől.
2015. febr. 14. 12:02
 10/12 kérdező.. ***** válasza:
Igen vagy itthon lehet venni Xprotector márkájút ami japán és nagyon jó.
2015. febr. 14. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!