Kijelzővédő fólia?
Figyelt kérdés
Ebay-en láttam kb 1$-ért védőfóliát, elég sok típusra. Van valakinek ezekkel tapasztalata? Eddig drága fóliám volt, de elsőre nem sikerült szépen felrakni, így kicsit csúnya, a boltban pedig felrakják de ha elrontja akkor se fizetik ki. Szóval egy bolti fólia árából kb 4-5 db ebayeset tudnék venni. Nagyjából egy hónapot kellene rá várni. Milyenek ezek a fóliák? Kb meddig bírják?2015. febr. 13. 20:10
1/12 anonim válasza:
Szerintem a fólia felesleges. A Gorilla vagy Sapphire glass nagyon ellenálló, a fólia meg ugye pénzbe is kerül, nehéz is felrakni, rosszabb tőle a tapintása a telefonnak és az 1 dollárosnál az sem kizárt, hogy megsárgul.
2/12 kérdező.. válasza:
Vegyél inkább rendes fóliát.Egyébként kell gorilla glass-ra fólia,mert úgy karcolódik egy homokszemcsétől is akár hogy észre sem veszed.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem gorilla glass van, eddig végig fóliás volt és nem is karcos. Azért gondoltam erre az olcsóbbra mert ha nem sikerül rendesen felrakni akkor nem az 1000-1500 forintos fólia megy tönkre, hanem az egy dolcsis.
2015. febr. 13. 20:39
4/12 anonim válasza:
Én eBay-ről vettem fóliát, szerintem jó onnan is. A karcoktól megvédte a kijelzőt, de a leeséstől és a kijelző elrepedésétől nem, de utóbbi nem is a feladata. Nem vennék itthon ezer forintokért fóliát. Az olcsóval lehet gyakorolni is, ha nem megy fel az első, majd felmegy a második, de egy sikertelen próbálkozással nem ezer forintot dobsz a kukába. Nekem igazából mindegy milyen fólia, csak valami legyen a kijelző előtt.
5/12 A kérdező kommentje:
A leejtéstől (szerintem) egy fólia sem véd, arra ott a tokom. Az a lényeg, hogy ne legyen karcos, mert engem zavar, pedig nem szeretném később eladni vagy ilyesmi.
2015. febr. 13. 20:56
6/12 anonim válasza:
Én Németországból vettem fóliát (schutzfolien24-de ebayen), 6 db 6-1500 ft, 4-5 nap alatt itt van és kiváló :)
7/12 kérdező.. válasza:
Lehet venni edzett üveg fóliát,az védi a töréstől is és nem lehet elrontani.
8/12 anonim válasza:
Mobilra vettem panzerglasst igaz 25 eur de tappintas tokeletes, szineket sem torzitja, csak szepen kell tudni felrakni, 1x le is esett a mobil az aszfaltra es csuszott de nem karcolodott meg a panzerglass sem, ugyh orulok hogy belefektettem mivel uj kijelzo minimum 130 eur korul lett volna, attol az esestol meg cseres lett volna ha csak folia van rajta,
9/12 anonim válasza:
A műanyag fólia ronda és fölösleges, vegyél ebayről üveglapot, az megvédi a karcoktól és a töréstől is. A "Nilkin" típúsúakat ajánlom, asszem kínai márka, engem már több ízben megmentett a kijelzőcserétől.
10/12 kérdező.. válasza:
Igen vagy itthon lehet venni Xprotector márkájút ami japán és nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!