Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan találjam meg ellopott...

Hogyan találjam meg ellopott telefonom?

Figyelt kérdés

Ellopták a telefonom.

De kikapcsolták, lenne bármi módja annak, hogy be lehessen mérni így is?

Vagy van valami távoli bekapcsolásra mód?

Mindent megtennék, hogy visszakapjam a telefonom.

Samsung Galaxy S5

#telefon #Samsung Galaxy S5 #telefon bemérése #telefon megtalálása #lopott telefon keresése #samsung bemérése
2015. febr. 11. 23:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt már fújhatod.
2015. febr. 12. 00:13
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
ha egyszer bekapcsolják akkor igen,bemérhető lesz.
2015. febr. 12. 05:21
 3/13 Wadmalac ***** válasza:
85%

A következőre telepítsd az AndroidLost appot, meg hozzá a pc-re is. Még ha a sim kártyát kidobják is, amint bekapcsolják és netre lépnek vele, meg tudod nézni térképen, hol van, fotózni tudsz vele, hangot tudsz felvenni, le tudod hívni róla a fontos megmentendő fájljaidat, üresre tudod törölni, le tudod tiltani a használatát, üzenetet tudsz küldeni rá, akár hangüzenetet is, amit a teló max hangerővel le is nyom.

Persze csak ha bekapcsolják még egyszer, mielőtt kiütnék gyári üresre.

A mostani ellopott készülék?

Esélytelen.

2015. febr. 12. 09:37
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell hozzá semmien app. Gyárilag van benne. Megnyitod a play.google.com-ot, PC-n, ott lesz jobb sarokba fent egy kis fogaskerek, rákattintassz, azon belül android eszközkezelő, és ott lesz hogy telefon lenyomozása.
2015. febr. 12. 10:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bízok a legjobbakban.
2015. febr. 12. 10:21
 6/13 Wadmalac ***** válasza:
56%

"Nem kell hozzá semmien app. Gyárilag van benne."

Csak az AndroidLost sokal többet tud és nem mellesleg semmi nyoma nem látszik, hogy fel van telepítve.

2015. febr. 12. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

"Vagy van valami távoli bekapcsolásra mód? "

Részvétem, de gondolkodjunk már józanul: kikapcsolták, tehát nem működik. Előzetes beállítások nélkül, csak a filmeken láthatsz ilyet. És bekapcsolt mobilnet, bekapcsolt helymeghatározás nem árt a dologhoz. De mindezek csak az első hard resetig élnek, tehát egy nagyon kezdő 60 iq-s hülyegyerekben reménykedhetnél, aki így is használatba veszi.

Tedd meg a feljelentést a rendőrségen, hátha bebukik valahol egy gsm-bűnözőnél pláne ha még eredeti az imei-je.

2015. febr. 12. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Wadmalac, miért? Mit tud az?
2015. febr. 12. 13:48
 9/13 Wadmalac ***** válasza:
65%

Hát, ha okos tolvajod van, akkor semmit. Mert akkor eldobja a simet és be sem kapcsolja, amíg nincs szűzre gyalulva.

De ha nem ilyen fifikás akkor sok mindent tudsz tenni. Mondjuk úgy bexaratni a tolvajt, hogy ijedtében magától visszahozza. :D

Legegyszerűbb, ha megnézed magad:

[link]

Képzeld el, amint a kis majom beletesz egy új simet a telóba, azt hiszi, megúszta és ahogy bekapcsolja és rááll mobilnetre vagy wifire, a telón pár perc múlva kap egy üzenetet tőled:

"szevasz kis köcsög. Tudom, hogy Nyékládon, a Kovács utca 36-ban vagy, két haveroddal beszélgetsz, az egyik Peti, a másik Sanyi, kék pulóver van rajtad. A telóról mindent máris lementettem és töröltem, letiltottam a hozzáférésed, ki se tudod többé kapcsolni. Ha 2 órán belül nem dobod be a Fertő u. 32 postaládájába, nyakadra küldöm a rendőrséget, a TEK-et meg két százkilós golrillád, aki a xart is kiveri belőled. És csak hogy lásd, nem vicc, halgass most két perc szirénázást, mielőtt kikapcsolom a telót".

És a teló maximum hangerőn szirénázni kezd, kiabál: figyelem, lopott telefon, aztán kikapcsol.

Na ha erre nem hozza vissza a majom, akkor nem tudom, mire. :D

Az androidlost tudja mindezt.

2015. febr. 12. 14:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De ha csinál egy hard resetet baszhatod.
2015. febr. 12. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!