Hogyan találjam meg ellopott telefonom?
Ellopták a telefonom.
De kikapcsolták, lenne bármi módja annak, hogy be lehessen mérni így is?
Vagy van valami távoli bekapcsolásra mód?
Mindent megtennék, hogy visszakapjam a telefonom.
Samsung Galaxy S5
A következőre telepítsd az AndroidLost appot, meg hozzá a pc-re is. Még ha a sim kártyát kidobják is, amint bekapcsolják és netre lépnek vele, meg tudod nézni térképen, hol van, fotózni tudsz vele, hangot tudsz felvenni, le tudod hívni róla a fontos megmentendő fájljaidat, üresre tudod törölni, le tudod tiltani a használatát, üzenetet tudsz küldeni rá, akár hangüzenetet is, amit a teló max hangerővel le is nyom.
Persze csak ha bekapcsolják még egyszer, mielőtt kiütnék gyári üresre.
A mostani ellopott készülék?
Esélytelen.
"Nem kell hozzá semmien app. Gyárilag van benne."
Csak az AndroidLost sokal többet tud és nem mellesleg semmi nyoma nem látszik, hogy fel van telepítve.
"Vagy van valami távoli bekapcsolásra mód? "
Részvétem, de gondolkodjunk már józanul: kikapcsolták, tehát nem működik. Előzetes beállítások nélkül, csak a filmeken láthatsz ilyet. És bekapcsolt mobilnet, bekapcsolt helymeghatározás nem árt a dologhoz. De mindezek csak az első hard resetig élnek, tehát egy nagyon kezdő 60 iq-s hülyegyerekben reménykedhetnél, aki így is használatba veszi.
Tedd meg a feljelentést a rendőrségen, hátha bebukik valahol egy gsm-bűnözőnél pláne ha még eredeti az imei-je.
Hát, ha okos tolvajod van, akkor semmit. Mert akkor eldobja a simet és be sem kapcsolja, amíg nincs szűzre gyalulva.
De ha nem ilyen fifikás akkor sok mindent tudsz tenni. Mondjuk úgy bexaratni a tolvajt, hogy ijedtében magától visszahozza. :D
Legegyszerűbb, ha megnézed magad:
Képzeld el, amint a kis majom beletesz egy új simet a telóba, azt hiszi, megúszta és ahogy bekapcsolja és rááll mobilnetre vagy wifire, a telón pár perc múlva kap egy üzenetet tőled:
"szevasz kis köcsög. Tudom, hogy Nyékládon, a Kovács utca 36-ban vagy, két haveroddal beszélgetsz, az egyik Peti, a másik Sanyi, kék pulóver van rajtad. A telóról mindent máris lementettem és töröltem, letiltottam a hozzáférésed, ki se tudod többé kapcsolni. Ha 2 órán belül nem dobod be a Fertő u. 32 postaládájába, nyakadra küldöm a rendőrséget, a TEK-et meg két százkilós golrillád, aki a xart is kiveri belőled. És csak hogy lásd, nem vicc, halgass most két perc szirénázást, mielőtt kikapcsolom a telót".
És a teló maximum hangerőn szirénázni kezd, kiabál: figyelem, lopott telefon, aztán kikapcsol.
Na ha erre nem hozza vissza a majom, akkor nem tudom, mire. :D
Az androidlost tudja mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!